Zondag 14 april Kinderdienst

De Protestantse Gemeente in Arkel houdt op zondagmorgen 14 april, aanvang 10.00 uur, een kinderdienst. De dienst is voor alle kinderen van 0 tot 100 (en ouder)!

Met de kinderen van de nevendienst is de dienst voorbereidt. Zij helpen in deze dienst en daarom blijven de kinderen gedurende de hele dienst in de kerk. Voor de allerkleinste is er gedurende de dienst crèche. De dienst heeft al thema: “ Kostbaar”.‘Wat gaat dat allemaal kosten? En wie zal dat betalen?’, dat hoor je nogal eens zeggen. Door je vader en moeder, als je iets heeeeel graag wilt – maar dat een heleboel geld kost. Of door één van onze ministers, als iemand met een plan voor ons land komt, dat misschien te duur is om uitgevoerd te worden. Je hebt zelf vast ook iets kostbaars. Of misschien wel een schat? Iets waar je heel veel van houdt en dat voor jou heel waardevol is.

In de bijbel staan trouwens ook verhalen over schatten of kostbare dingen. In de kinderdienst van 14 april wordt één zo’n verhaal verteld. En gaan we er met elkaar iets mee doen. Natuurlijk gaan we ook samen bidden en zingen, net als in andere kerkdiensten. We hopen dat iedereen naar de dienst komt. Kinderen, vaders en moeders, opa’s en oma’s en verder iedereen! We willen binnen in de Koepelkerk laten zien wat het thema van de dienst is. Daar kan iedereen trouwens bij helpen. Als je toevallig net nieuwe kleren hebt, willen jullie dan voor één keertje naar de kerk komen met het prijskaartje er nog aan? Het maakt niet uit of het je sokken zijn, je shirt of je jas. Het maakt ook niet uit, hoe duur of hoe goedkoop het was. Maar laat voor deze éne keer het prijskaartje zitten!

Allemaal hartelijk welkom in de kinderdienst op 14 april in de Koepelkerk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *