Oproep voor alle inwoners van Arkel en omgeving!

png Doe_mee-Zoals in het vorige nummer van Koepelnieuws werd vermeld, wordt de komende expositie in de Koepelkerk door inwoners van Arkel en omgeving zelf gemaakt. Een spannende gebeurtenis, naar wij hopen.

Het thema van de expositie is Verbinding. Geef uw/jouw eigen associatie met dit woord vorm en laat je fantasie de vrije loop. Wilt u meedoen met een eigengemaakt schilderij, foto, quilt of anderszins, stuur dan voor 30 april een foto van uw kunstwerk(en) in naar Peter@selhorst.eu. Vermeld bij de foto(s) de maten van uw kunstwerk(en).

De expositie wordt op zaterdag 16 mei in de Koepelkerk ingericht en zal vanaf zondag 17 mei iedere zondagmiddag geopend zijn.

U krijgt dus in de loop van mei verdere informatie over de gang van zaken. Om deel te nemen hoeft men geen lid te zijn van de kerk van Arkel, dus iedereen kan een bijdrage leveren. Voelt u zich wel verbonden met de Koepelkerk, maar woont u niet in Arkel. Voel u vrij om wat in te sturen. Wilt u meer informatie? Mail dan bovenvermeld adres of naar info@move-gz.nl