Koepelpodium 4 november

Op 4 november a.s. wordt het jaarlijkse KoepelPodium gehouden. Het KoepelPodium is een ‘open podium’, waar iedereen, die dat wil, een optreden kan verzorgen van ongeveer 6 minuten. Daarbij moet je denken aan muziek, cabaret, poëzie of dans, alles wat met kleinkunst te maken heeft. De afgelopen jaren is er telkens een dergelijke avond geweest, met groot succes voor degenen die optraden en veel plezier voor het publiek. Ook de ‘afterparty’ na afloop was telkens erg gezellig. De opbrengst van het KoepelPodium was de laatste jaren voor de nieuwbouw van het ‘Huis voor Iedereen’ en dat zal ook dit jaar het geval zijn.

De toegang bedraagt daarom € 10,- per persoon, tot 18 jaar € 5,- en daarvoor krijg je, behalve een boeiende avond, ook nog een gratis consumptie in de pauze.

Voor de artiesten is het ook erg leuk als er veel publiek is. Je hoeft geen lid te zijn van de kerkelijke gemeente om mee te doen of om te komen kijken en luisteren. Wil je meedoen: meld je aan bij Peter Selhorst via de email peter@selhorst.eu.