Koepelconcert wordt Koepelpodium.

Tien jaar lang is door Joke Selhorst en Gerry van Rossum een Koepelconcert georganiseerd. Dat is een geweldige prestatie! Toen zij vorig jaar aangaven dit concert niet meer te willen organiseren na tien jaar, is het lang stil gebleven. Een mooie traditie dreigde verloren te gaan.
Afgelopen september heeft de Kunstcommissie besloten dat het goed zou zijn om de handschoen op te pakken en opnieuw een concert te organiseren.

Dit concert gaat in 2012 plaatsvinden op zaterdag 17 november. Er zullen enkele veranderingen ingevoerd worden. Allereerst wil de kunstcommissie ook ruimte geven aan mensen, die niet zingen of spelen, maar een andere kunstvorm beoefenen. Er komt dus ook ruimte voor dichters en dansers, voor standup-comedians en cabareteske uitingen. Het concert wordt dus een soort open podium en daarom is de naam veranderd van Koepelconcert in Koepelpodium.

Bij deze avond hoort een goed doel. Dit jaar is dat het ‘huis voor iedereen’, het gebouwtje bij de parkeerplaats van de Koepelkerk. Dit gebouwtje is nodig aan vervanging toe en met de opbrengst van het Koepelpodium komt deze vervanging hopelijk een stukje dichterbij.
Kom dus op 17 november naar deze avond: u zult zeker een leuke avond hebben en u steunt tegelijk een goed doel!

De entreeprijs is 10 euro, tot 18 jaar 5 euro. Dat is inclusief een (alcoholvrije) consumptie in de pauze. Na afloop van de optredens is er nog ruimschoots gelegenheid om wat te drinken (al dan niet met alcohol). Ook daarmee helpt u de opbrengst voor het goede doel te vergroten.

Kortom: we zien u graag komen op 17 november om 20.00 uur in de Koepelkerk!

Herman Meinhardt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *