Koepelkids

Kinderen zijn van harte welkom in de Koepelkerk!

Elke eerste zondag van de maand zal er standaard leiding aanwezig zijn. Kinderen tot ongeveer 4 jaar kunnen spelen in de crèche (dit kan tijdens de gehele dienst), en voor de kinderen tussen 4 en 12 jaar zal de kindernevendienst plaatsvinden. Ouders kunnen voor het eerste deel van de dienst de kinderen mee naar de kerk nemen en voordat de preek begint, zal de leiding de kinderen meenemen naar het Huis voor Iedereen. Zo kunnen de ouders met aandacht luisteren naar de preek en de kinderen krijgen het Bijbelverhaal in een eenvoudige versie te horen. Na het verhaal is er tijd voor het zingen van een lied en/of een creatieve activiteit. Voor het einde van de dienst zullen de kinderen weer terug de kerk in komen en mogelijk kort iets vertellen over wat ze gedaan hebben.

Er zal 2x per jaar (buiten de kerkdiensten om) een kinderactiviteit plaatsvinden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een voorstelling, knutselmiddag of filmmiddag. Meer informatie hierover volgt te zijner tijd.

De kerkdienst op Kerstochtend is een familiedienst, waaraan de kindernevendienst medewerking zal verlenen.

Is er buiten de maandelijkse momenten behoefte aan extra momenten voor de kinderen (bijvoorbeeld leiding tijdens een doopdienst of andere diensten), laat het weten aan Patricia van de Giessen-Zoer en we kijken wat er geregeld kan worden.
Contactinformatie aanspreekpunt:
Patricia van de Giessen-Zoer
patriciavandegiessen@gmail.com
tel. 06-40214771