Koepelkids

Kinderen zijn van harte welkom in de Koepelkerk!

Elke eerste zondag van de maand zal er een KoepelKids-uurtje georganiseerd worden. De kinderen mogen dan tussen 10.00u-11.00u naar het Huis voor Iedereen komen. Daar luisteren we naar een verhaal, zingen we liedjes en/of is er een creatieve activiteit. Ouders mogen hun kinderen brengen en weer ophalen en natuurlijk is er de mogelijkheid om de kerkdienst bezoeken. Na afloop is er tijd voor koffie/thee/limonade als daar behoefte aan is. 

Naast deze vaste uurtjes plannen we (indien mogelijk) bij speciale diensten ook een moment voor de kinderen in. Hiervoor zal dan een speciale uitnodiging komen. Wil je ook op de hoogte gehouden worden voor activiteiten voor de kinderen? Stuur dan een mail met naam naar kids@koepelkerkarkel.nl en we zullen een uitnodiging sturen als er iets leuks gepland staat.

Willen jullie gebruik maken van de crèche (voor kinderen tussen 0-4 jaar), dan horen we dat graag van tevoren. Dit kan door contact op te nemen met Patricia van de Giessen-Zoer (06-40214771 of mail naar patriciavandegiessen@gmail.com

Hopelijk tot snel!