Jubilerende BANT eert het 50-jarige bestaan van Ramírez’ Misa Criolla en Navidad Nuestra in Koepelkerk [ 7 december]

Groepsfoto2Een ontmoeting van ingetogenheid, gepassioneerde Argentijnse klanken en vreugdevol méér. Op eigen wijze samen en één in hun uitwerking op het publiek.

Rond de leidende solostem van BANT’s eigen Adriana Kegley – Mercedes Sosa waardig – en drie Zuid-Amerikaanse muzikanten vormt zich een mantel van vocale harmonieën en Creoolse ritmes. Passie en traditie spatten er vanaf. Samen weten zij contact te maken met het publiek en vertellen hun verhaal. Het jubilerende BANT eert het 50-jarige bestaan van Ramírez’ Misa Criolla en Navidad Nuestra. De groep vult dit programma eigenwijs aan met ‘Méér…’, ander repertoire, in eigen stijl en traditie. Alles vertolkt in een vernieuwde samenstelling.

De authenticiteit van de Misa Criolla en Navidad Nuestra vormen de basis voor dit concert van de vijftien zangers van Vocal Group BANT.

Hun eigenzinnigheid, beleving en gevarieerde repertoire werd en wordt telkens weer gewaardeerd. “Het is prachtig hoe oprecht jullie de Misa Criolla uitdragen. En dat hier in Nederland. Ongelooflijk!”, reageerde een verraste Zuid-Amerikaanse vrouw die een eerdere uitvoering van BANT’s Misa Criolla Plus meemaakte.

BANT_Poster_2014

Zondagmiddag 7 december, Arkel
Koepelkerk, Kerkeind 29
Aanvang: 14.30 uur
Kaarten: 15,00 euro (17,50 euro aan de deur)
Reserveren en info: info@vocalgroupbant.nl