Helpt u mee onze kerstboom weer te laten schitteren?

De zomer ligt net achter ons en de herfst lijkt nu toch echt begonnen. Alhoewel Kerst nog ver weg lijkt, is de kerstboomcommissie al weer begonnen met haar voorbereidingen.
De boom is besteld en de versieringen zijn geïnspecteerd. Bij die inspectie werd duidelijk, dat het kerstballenbestand in de loop der jaren nogal geslonken is.
Vandaar onze oproep aan u allen een bijdrage te leveren aan nieuwe versieringen voor onze kerstboom. Om niet al te veel verschillende versieringen te krijgen maar een mooie, evenwichtige boom te realiseren, hebben we als commissie contact gezocht met Arnold en Jannie de Pijper van ‘Arkel Wonen’ op het Raadhuisplein. Zij zullen een door ons uitgekozen selectie kerstversieringen in hun winkel aanbieden, die dan door u bij hen gekocht kunnen worden. Bij binnenkomst geeft u aan voor de kerstversieringen van de Koepelkerk te komen en vervolgens kiest u uit de selectie één of meerdere ballen/versieringen.
Zo levert u een bijdrage naar draagkracht, want we willen nadrukkelijk stellen, dat ook één kerstversiering zeer welkom is!

Helpt u mee onze kerstboom weer te laten schitteren?
U kunt de versieringen(en) achter laten in de winkel of afgeven bij Joke Selhorst, Dam 21
Alvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage!

www.arkelwonen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *