Verhuur

Heeft u een jubileum te vieren? Wilt u een concert organiseren? Informeer dan naar de mogelijkheid om de Koepelkerk te huren!

De Koepelkerk is een romantische trouwlocatie met plaats voor een flink gezelschap (ongeveer 120). Door de zeer goede akoestiek leent het gebouw zich ook voor instrumentale concerten of a capella optredens waarvoor versterking geen noodzaak is. Te denken valt bijvoorbeeld ook aan de kerk als examenlocatie voor een muziekopleiding. Vanaf het balkon overziet u de gehele kerk. De kerk beschikt over een prachtig orgel en een piano van topkwaliteit. Er zijn rondom banken en losse stoelen in het midden. Ook is er een toilet en een keuken met koffiezetapparaten en waterkokers.

Ook hebben wij naast de kerk het ‘Huis voor Iedereen’ staan. Deze moderne ruimte is zeer geschikt voor workshops, vergaderingen, trainingen en andere kleinschalige bijeenkomsten (tot 50 personen zittend, tot 75/100 staand). Het Huis voor Iedereen beschikt over een piano, keuken met vaatwasser, een grote verrijdbare tv en een geluidsinstallatie.

Als u de Koepelkerk en het Huis voor Iedereen samen huurt, dan rekenen wij een zeer voordelig tarief. In veel situaties kan deze combinatie ideaal zijn.

Klik hier voor de folder met daarin de actuele prijzen en meer informatie

De contactpersoon voor verhuur is Herman Meinhardt:
Tel. ‭06 51 64 38 50‬
E-mail: verhuur@koepelkerkarkel.nl
De reserve-contactpersoon voor verhuur is Erica Roest:
Tel. 06 48 17 37 88