De talentenveiling komt er aan! 17 september 2016

3f4dee5e-7c85-4dd6-a45a-f663be8e5e4f
De groene bus staat in de Koepelkerk!

Op 17 september is er weer een talentenveiling! Bied je talent aan!
Tijdens onze vorige talentenveiling en de uitwerking daarvan hebben we ervaren dat ontmoeting met mensen op een soms onverwachte manier heel verrassend en mooi kan zijn. Via de aangeboden talenten werd er samen gevaren, muziek gemaakt, samen gegeten, bij elkaar in de tuin gewerkt, van een high tea genoten, en nog veel meer. Deze keer willen we niet alleen gemeenteleden, maar alle inwoners van Arkel vragen hun talent voor de veiling aan te bieden of tijdens de avond een bod uit te brengen op het talent van een ander. Als centrale dorpslocatie is daarom gekozen voor MFC de Lingehof, Harpstraat te Arkel. We beginnen om 20.00 uur.

Hoe verloopt zo’n veiling? De aangeboden talenten worden op de
veilingavond uitgebreid gepresenteerd en tegen het hoogste bod verkocht.De gekochte talenten moeten op de avond zelf worden afgerekend. U ontvangt als aankoopbewijs een cheque met daarop vermeld het door u gekochte talent en de gegevens van de aanbieder. Later kunt u samen afstemmen wanneer hij of zij dit talent voor u in kan zetten. De cheque blijft een jaar geldig.

Natuurlijk is ook het financiële aspect van deze veiling belangrijk. De
opbrengst wordt in zijn geheel bestemd voor de inrichting van het nieuw te bouwen Huis van Iedereen. Een nieuw bijgebouw voor onze Koepelkerk, wat naast het plaats bieden aan kerkelijke activiteiten ook een bredere functie zal krijgen.

Iedereen is deze avond welkom. Of u nu een dienst aanbiedt of wilt kopen of beide. Om uw talent aan te bieden kunt u gebruik maken van bijgaand opgaveformulier. Via de website van de kerk zullen we de aangeboden talenten vooraf bekendmaken.

We zijn zeer benieuwd naar de vele verschillende talenten en hopen op een geslaagde veiling en uiteraard een gezellige avond!

Alle informatie kunt u ook lezen in KoepelNieuws, jaargang 64, juli/augustus/september 2016. Daar treft u ook het inschrijfformulier aan.

De Commissie Talentenveiling