Concert op 28 januari

Op zaterdag 28 januari hopen we dat het derde concert van dit seizoen in de Koepelkerk van Arkel gaat plaatsvinden.

Vier mannen/heren, voor wie het maken van muziek essentieel is in hun leven en die dat dan ook van jongsaf hebben gedaan. Samen vormen zij het Kromme Rijn Fluitkwartet, opgericht in 1975 in Utrecht. 

Voor het eerst zullen zij in de Koepelkerk van Arkel optreden en u kunt er zeker van zijn, dat dit een mooi concert gaat worden. Zij gaan werk van vier componisten spelen. Niet iedereen zal van al deze componisten gehoord hebben, maar na vanmiddag hebt u uw kennis hierover weer wat hebben bijgespijkerd. Begonnen wordt met Mozart, die wel alom bekend is. De overige componisten zijn  Adalbert Gyrowetz, tijdgenot van Mozart, Gordon Jacob en Paul de Wailly, beiden uit de 20e eeuw. 

Dit zeer interessante programma wordt dus uitgevoerd op zaterdag 28 januari.

Aanvang concert: 15.30 uur. Het programma duurt ongeveer een uur. Na afloop bent u van harte welkom in het nabijgelegen Huis voor Iedereen voor een ‘meet and greet’ met de musici en met elkaar onder het genot van een consumptie.

Zoals altijd is de toegang gratis, maar ik wil de aandacht vestigen op de collectebus bij de uitgang.

Aanmelden is niet verplicht. 

Ik hoop velen van u te begroeten .

En mocht u toch verhinderd zijn: het volgende concert is op zaterdag 18 maart. Dan spelen Niels de Klerk op orgel en Bruno Alonso op saxofoon.

Herman Meinhardt